Tres setmanes d’aventura

50 sponsumers
Segueixo pendent a totes hores del nostre i de la pàgina de crowdfunding al que està redirigit. Sense comentar les connecxions al Facebook, al Twitter i al Google+ que faig constantment. És emocionant veure la reacció de les persones que se’n van assabentant i la seva reacció. De tota manera encara penso que com més llunyà és un tema, més aliè, ens sembla. Sempre ho havia pensat i, fins i tot, jo mateixa caig en aquesta trampa a vegades: el cas dels assassinats a Connecticut, per parlar d’actualitat… Pensem que això aquí no passa. Però, què és aquí? El nostre petit microclima, el nostre petit món confortable? Però si el nostre petit món se n’està anat en orris! Ens podíem imaginar que els drets socials i el nivell de vida que portàvem podia anar a menys? Segurament no, i en canvi, aquí estem, immersos en una crisi que mai havia entrat en els nostres plans de futur. I necessitem suport que ens vingui de més enllà de les nostres fronteres. Doncs això és extrapolable al que passa a l’Àfrica amb l’esclavatge. No se’n sortiran si ningú els ajuda. La llibertat, un dret inalienable del qual nosaltres disfrutem, encara esà negat a milions de persones. Hauríem d’usar la nostra per promoure la seva, no creieu?

El que pretenem amb el nostre documental és fer una cosa que ara més que mai està a l’abast, gràcies a les noves tecnologies: difondre-ho. I amb la vostra col.laboració ho podem aconseguir. Posem-hi el nostre gra de sorra, que ara més que mai, pot convertir-se en una muntanya. Fem-ho possible!

Gràcies per formar part del meu 2012, que tingueu una bona entrada al 2013!

Etiquetat amb: , , , , , , ,
%d bloggers like this: