La meva primera setmana de crowdfunding


Aquest és el primer crowdfunding de la meva vida i la veritat és que m’està alterant molt el meu dia a dia. N’estic pendent a totes hores. És addictiu. Sóc consumidora del món 2.0 però poques vegades n’he estat protagonista i ara la sensació és extranya. Per una banda, sé que tot va molt ràpid i que de la mateixa manera que la informació es distribueix a gran velocitat, també és molt efímer l’impacte que té. I per tant, cal ser insistent. D’altra banda, no em vull fer pesada perquè sóc conscient que els meus interessos, per altruistes i solidaris que siguin, no han de ser necessàriament els dels altres, ja que la solidaritat té moltes cares.

En definitiva, que vaig haver de centrar-me i fer una reflexió. Al final vaig concloure que he de ser honesta amb mi mateixa i amb el tema que tinc entre mans. Crec que la història de la Hadijatou no es pot quedar en un calaix. Ho crec fermament. Més enllà de les espectatives que nosaltres vàrem posar en el documental, hi ha les que hi va posar ella. Ens cal una resposta i només la podem donar si molts de vosaltres participeu en aquest crowdfunding i en feu difusió. No sabeu fins a quin punt us agreixo la vostra participació. Sou els primers, i sou claus. Ho hem d’aconseguir!

Etiquetat amb: , , , , , , ,
%d bloggers like this: