La meva primera setmana de crowdfunding

Lala GomàAquesta és la meva primera experiència en buscar ajuda i participació de la gent a través de les xarxes socials, per conseguir acabar la pel·lícula “Hadijatou J’accuse”. Com que no estic versada en aquest tipus de “relacions virtuals” per conseguir finançament, gran ha estat el meu pudor i la meva patositat per posar-me en contacte amb tots vosaltres, coneguts i desconeguts, que intento que formeu part del nostre projecte.
Però el que m’ha decidit a intentar-ho és pensar que sense la vostra ajuda no podrem acabar mai aquesta experiència que, us he de confessar, per mi és molt important com a documentalista, i per no defraudar a la nostra protagonista, la Hadijatou, amb qui des del primer moment, en que va acceptar explicar-nos la seva história, vàrem adquirir el compromís de difondre tot el que li havia passat. I aquí seguim, i seguirem!

%d bloggers like this: